Over ons

Gordijnatelier Hoekman is een confectieatelier voor de woning,- en projectinrichter. Wij doen geen confectie rechtstreeks aan particulieren. Gordijnatelier Hoekman is begonnen in het jaar 1982. Vanuit een garagebox begonnen de zussen Hoekman met de confectie van gordijnen. Als snel werd dit een succes en het bedrijf begon te groeien. Door ruimtegebrek volgden in enkele jaren een paar verhuizingen, waarna in 1985 de eerste paal werd geslagen voor de nieuwbouw op de locatie waar we nu zitten.

Door de jaren heen bleef het bedrijf groeien en uitbreiden. Met de aankoop van het naastgelegen pand en de nieuwbouw op het buitenterrein in 2016, zijn we gegroeid tot het bedrijf dat we nu zijn. Een modern confectieatelier met meer dan 40 medewerkers. Elke dag zijn wij met gemotiveerde medewerkers en een modern machinepark bezig met de confectie van gordijnen en vouwgordijnen. Duizenden woningen en bedrijven door heel Nederland en daarbuiten zijn voorzien van gordijnen die door ons atelier zijn geconfectioneerd. De snelle levertijden en de hoge service die wij bieden zorgen voor veel tevreden woninginrichters. Met 40 jaar ervaring zijn wij een bekende speler geworden binnen de gordijnconfectie-branche.

Wilt u zien wat wat wij doen en hoe uw gordijnen geconfectioneerd worden, maakt u dan gerust een afspraak voor een bezoek aan ons atelier.